Beste bezoekers,

We zitten in de aanloop naar de doorstart van onze concerten. Inmiddels is bekend dat we met in achtneming van alle corona-maatregelen voor zittend publiek kunnen starten. We houden ons hierbij natuurlijk aan alle richtlijnen. Hierbij staat de veiligheid van de medewerkers, de artiest en natuurlijk ook de bezoeker centraal. Dit brengt een behoorlijk aantal beperkingen en wijzigingen met zich mee maar zorgt er wel voor dat jij als bezoeker weer kan genieten van onze concerten(zie lijst hieronder).

In zes jaar tijd hebben we tot aan de Corona-periode een behoorlijke status opgebouwd als muziekproject en het is nu aan ons om met alle maatregelen en beperkingen om toch te proberen om onze boot varende te houden. Dus doen we ook  een beroep op ons publiek om serieus met alle regels om te gaan. We willen immers voorkomen dat we herleidbaar zijn als mogelijk besmettingsbron en daardoor zouden moeten sluiten.

  1. Kaartjes kunnen enkel online besteld worden.
  2. Neem kennis van de richtlijnen en protocollen en eventuele wijziging hiervan.
  3. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Ook wanneer een huisgenoot koortsklachten heeft.
  4. Wanneer je een, twee of drie kaartjes hebt gekocht, kom niet afzonderlijk van elkaar, maar wacht even tot je met z’n allen naar binnen kan.

Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op, en volg de aangegeven routing. Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en de medewerkers

  1. Desinfecteer bij binnenkomst van de zaal altijd je handen en was na toiletbezoek grondig je handen.
  2. Garderobe is in de uiterste linkse hoek van zaal Cairo. Daar kan de nooddeur ook als uitgang benut worden. Ook de buitendeur van de ontmoetingsruimte kan als uitgang benut worden.
  3. Zaal zal voor zittende bezoekers ingericht worden (max 75% van de totale capaciteit). Terrastafeltjes met stoelen en statafels met barkrukken.

Het is van het allergrootste belang dat wij de corona maatregelen opvolgen. Blijf dus zoveel mogelijk op je stoel zitten en sta niet onnodig op.