Heyhoef-Backstage

Nieuws

 Happy Ears

Kom je wel eens bij een concert waar het geluid niet zo goed is als bij Heyhoef-Backstage?

Happy Ears Cool Earplugs

Kom je wel eens bij een concert waar het geluid niet zo goed is als bij Heyhoef-Backstage? Heb je dan last van piepende oren?...daar hebben wij wat op gevonden...:Happy Ears Cool Earplugs!

Bij ons te koop voor slechts €10,= bij de muntenkassa en voor €15,= via onze website (incl bezorgingskosten). Dit is een koopje want die dingen kosten op de markt €20,= per stel!!

SuperFloor

MIDSUMMER-BACKSTAGE FESTIVAL COMPLEET!!

We hebben het een tijdlang geheim gehouden, maar nu mag iedereen het toch wel weten; Floor Kraayvanger (de geweldige zangeres van The Etta James Experience) komt weer naar de Reeshof!! Met haar blues-rock band 'SuperFloor' maakt zij het programma van Midsummer-Backstage Festival op zaterdag 18 juni compleet!! 'SuperFloor' heeft een tijdlang in de pauzestand gestaan, maar mede geinspireerd door Heyhoef-Backstage en onze aantrekkelijke programmering van het festival hebben wij Floor en haar mannen kunnen overtuigen van een reünie optreden die hopelijk weer tot een follow-up zal leiden. We zijn trots dat we deze primeur en wederopstanding mede kunnen realiseren!!

Lees meer...

 Binnentuin

Nieuws

Tuinconcert verplaatst naar Heyhoefbackstage Binnentuin ;-)

20 juni 2015

Lees meer...

9 mei 2015

Omroep Tilburg uitzending "Heritage Blues Orchestra featuring Jan Akkerman"

 Blues Magazine

Nieuws

Blues Magazine over Heyhoef Backstage

14 november 2014

Lees meer...

 Ian Siegal, Stax-Cats en Backstage Jamsessionband

Nieuws

Ian Siegal Band, Stax-Cats en Backstage Jamsessionband zaterdag 20 juni 2015

29 januari 2015

Lees meer...

 Muzikale talkshow Notenkrakers

Nieuws

Heyhoef-Backstage in  'Notenkrakers' 
26 feb Paradox

29 januari 2015

Lees meer...

 Bootleg Wille and the Bandits Heyhoef Backstage

Nieuws

Bootleg Live CD Wille & The Bandits
Live at the Heyhoef-Backstage!

29 januari 2015

Lees meer...

 Ian Siegal, Stax-Cats en Backstage Jamsessionband

Nieuws

Aankondiging Ian Siegal Band bij 'Vrije Geluiden' op NPO1

26 maart 2015

Lees meer...

Heyhoef-Backstage haalt unieke internationale primeur in huis!!

Heritage Blues OrchestraJan AkkermanEen North Sea Jazz waardige act zal het worden op zaterdag 9 mei 2015. De uit New York afkomstige Grammy nominees Heritage Blues Orchestra zullen een uniek ‘combinatie-concert’ brengen met niemand minder dan onze eigen nationale gitaarheld Jan Akkerman als guest-act!

In 2012 maakte Heritage Blues Orchestra furore bij hun debuut optreden op North Sea Jazz en werden gebombardeerd tot de festival ontdekking van het jaar. Jan Akkerman was niet geheel toevallig aanwezig bij dit concert en legde daar zijn eerste contacten met zijn fan en leadgitarist Junior Mack. Daar is de gezamenlijke wens ontstaan om een keer samen iets te gaan doen en dat resulteert nu dus in het combinatie concert bij Heyhoef-Backstage!!

Lees meer...

robert den hartigh

 

Naast Rusty Nuts zal nog een andere Brabander het Backstage podium bestijgen op zaterdag 28 februari. Roots en blues performer Robert den Hartigh de avond om 20.30 uur openen met een supporting act. Robert den Hartigh (1976) speelt sinds 1993 roots, ...folk en countryblues, afgewisseld met traditioneel getint eigen werk. Hij vertolkt en haalt inspiratie uit de Mississippi Deltablues en traditionele Amerikaans rootsmuziek. Naast de Blues- en rootsmusic speelt Robert af en toe een folktraditional of hillbillysong uit het diepe zuiden van Amerika. Dit doet hij op intense wijze, met hart en ziel. Robert begeleidt zichzelf op steelguitar, mandola, akoestisch gitaar en trekharmonica

Andre van den BoogaartCasita

 

De speciale Leo Blokhuis Cafe avond van 21 maart 2015 zal worden opgeluisterd door aanvullende optredens van deze twee Tilburgse artiesten: Andre van den Boogaart is bekend als Brabantse Blues troubadour en lead gitarist van Bradley’s Circus en Casita is een HipHop zangeres, die ook veel soul en blues nummers in haar repertoire heeft. Zij zullen de verhalen en anekdotes van Leo aanvullen met hun muzikale bijdrage en mogelijk ook nog samen wat nummers ten gehore brengen.

Heyhoef Backstage minishotjes

 

Vanaf heden te koop onze bijzondere ‘Heyhoef-Backstage’ – minishotjes. 6 flesjes in een mooie koker te koop via deze link (webshop collectables) voor € 8,= per koker om ons project te supporteren. ‘Taste this Smoothe White Jamaican Rum and feel the Groove….and feel the Rythm’

 

 

Leo Blokhuis

 

Ter afwisseling van de reeks concertavonden zal op zaterdag 21 maart een bijzondere invulling gegeven worden bij Heyhoef-Backstage. Pop-professor ‘don Leo’ Blokhuis zal dan afgewisseld door aanvullende optredens van lokale artiesten (o.a. Andre van den Boogaart, Jacques Mees) in een café achtige ambiance lezingen en anekdotes verzorgen die in het verlengde liggen van het aanbod door Heyhoef-Backstage. Dus veel blues – country – americana georiënteerde verhalen op de door Leo’s zo bekende enthousiaste en inspirerende manier aan het luisterend oor van mede muziekliefhebbers gebracht. Dit beloofd een hele interessante, boeiende en muzikale avond te worden, die prima past in ons rijtje concerten die we reeds hebben vastgelegd in ons programma.

Nieuwe CD King Of The World

 

Onze gasten van zaterdag 20 september King of the World presenteerden 27 maart jl. hun nieuwe (2e) CD. Het album met de titel “KOTW” werd die donderdag gepresenteerd in de North Sea Jazzclub in Amsterdam. De albumpresentatie/ het optreden was onderdeel van "Blues in de North Sea Jazz Club: Het lijstje van Johan". Belangstellenden kunnen zich hiermee alvast voorbereiden op een spectaculair optreden bij Heyhoef-Backstage!!