Zangeres, actrice en danseres Anna Joan met haar eigen band bij Heyhoef-Backstage!

Zaterdag 29 februari zal er een bijzonder concert plaatsvinden van de uit Venray afkomstige Anna Joan. Deze jonge filmactrice, danseres en zangeres trad al eerder op in de Reeshof tijdens Piazza Cultura en maakte daar grote indruk met haar performance.  Lady Gaga en Michael Jackson noemt zij als haar grootste inspiratiebronnen.  Dit wordt een spontane, energieke pop-performance buiten de gebruikelijke comfortzone van het Heyhoef-Backstage om. Voor de nieuwsgierige muziekliefhebber die nieuwe, verrassende en jonge muziekacts niet schuwt.!

Anna Joan is de 23 jarige zangeres, actrice en songwriter uit Venray die al vanaf jongs af aan bezig is met zingen, acteren en dansen. Na het afronden van haar bachelor Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg studeert zij momenteel aan haar Master of Music. Hier is zij een opvallende studente aangezien zij meerdere disciplines en opleidingen combineert binnen haar master- zo volgt zij zanglessen bij het Muziektheater conservatorium, songwriting-lessen bij de rockacademie en danslessen bij de dansacademie.

Daarnaast acteert zij in shortfilms. Maar de combinatie van al deze disciplines resulteert in haar eigen unieke, energieke, popperformance. Met grootse inspiratiebronnen als Lady Gaga en Michael Jackson zal zij samen met haar band op 29 FEB een eigen show verzorgen in Heyhoef-Backstage. Mis dit niet.

Voor meer informatie over Anna Joan – www.annajoan.com of @annajoanofficial op facebook en instagram.

Voorprogramma: Bella Blues Light

BellaBlues (Light) BellaBlues is het geesteskind van zangeres Ellen “Bella” Vosters en gitarist Johan Hakkens.

Omdat Ellen en Johan graag uit hun comfortzone wilde stappen, formeerde ze een band met muzikanten uit verschillende disciplines. Dat het resultaat een Bluezy, Rocky en vooral Swingende band zou worden was een leuke bijkomstigheid. BellaBlues is niet binnen één genre te vangen. Gedragen door de stem van Ellen en het geweldige gitaarspel van Johan is BellaBlues een band die je zeker gezien moet hebben. Als supportact spelen ze nu in een “Light” samenstelling waar Ellen en Johan worden bijgestaan door bassist Rico Hagemeijer. Het repertoire zal ver-acoustischt worden, zodat je nu de pure Naked versie van BellaBlues kan horen. Één stem, één acoustische gitaar en één contrabas. Tot zaterdag BellaBlues (Light) .

www.bellablues.nl

Heyhoef-Backstage – Zaterdag 29 februari – Aanvang 20.30 uur – Entree € 7,50