Eindelijk komt Beth Hart naar Heyhoef-Backstage!!

Regelmatige bezoekers van Heyhoef-Backstage kennen de levensgrote banner die in de zaal hangt van Beth Hart en weet dat men bij het Pop-UP podium in de Reeshof een grote fanbase heeft van de Amerikaanse Bluesrock zangeres. En nu komt ze eindelijk een gig verzorgen en wel in de vorm van Delicious Surprise met Linda Broekhoven als de Brabantse Beth. Er is geen beter alternatief denkbaar. Linda heeft de vibe, de energie en looks zoals geen ander.

Vernoemd naar een song van Beth Hart, brengt deze Tribute band waar ze voor staat: een heerlijke verrassing

Beth Hart is misschien niet de bekendste maar wel een enorm populaire zangeres met een geweldige schare trouwe fans. Haar optredens verkopen in een mum van tijd uit en dat is niet gek. Op het podium geeft ze zich helemaal, altijd. Haar turbulente verleden bood en biedt nog steeds inspiratie voor meeslepende teksten en knappe muzikale arrangementen, soms klein en akoestisch, soms bombastisch met gillende gitaren.

De energieke Linda en haar doorgewinterde muzikanten vertolken Beth Hart op een manier die haar reputatie eer aan doet. Delicious Surprise staat garant voor een meeslepende show; bitchy, bluesy, raw & sweet.
Laat je onderdompelen in een mix van de bekende en minder bekende nummers van Beth Hart: emotionele blues, stevige rock, zoete ballads en catchy jazz. Maar ook songs van haar idolen die Beth zelf ook gecoverd heeft zoals Led Zeppelin, Etta James, Tina Turner, Gavin de Graw. Kortom, ook herkenbaar voor publiek dat Beth nog niet zo goed kent.

Hou je van Beth Hart, dan hou je van Delicious Surprise

Delicious Surprise is:

  • Linda Broekhoven: vocals
  • Ben van Gerven: drums, backing vocals
  • Arjon Valk: bass, backing vocals
  • Alain Duquesnoy: guitars
  • Jur Smits: keyboards, guitar

Aanvang: 15:30 uur – Zaal open: 15:00 uur – Tickets €  7,50