Wild@Heart en Amigos gaan het dak eraf spelen met ‘Backstage-Tribute’

Heart en Santana middag bij Heyhoef-Backstage

Op veelvuldig verzoek en aandringen door vele muziekliefhebbers en bezoekers gaan we met Heyhoef-Backstage een experiment aan met een complete Tribute-middag. Op zondag 5 maart zal de muziek van de Amerikaanse bands Heart en Santana centraal staan.

Zowel Wild@Heart als Amigos hebben als eens ooit met de Heyhoef-Muziekfabriek meegedaan met ieder drie nummers. En dat smaakte duidelijk naar meer….. Bezoekers blijven herhaaldelijk om een vervolg vragen vanwege de fijne en goede uitvoeringen van de zo bekende hits van deze bands die in de jaren 70 en 80 zoveel faveure maakten. Daar willen we nu gehoor aan geven door het aanbieden van deze speciale editie op een dag en tijdstip waarop we normaal gesproken onze Heyhoef-Muziekfabriek evenementen organiseren. De middag zal dan ook geheel gratis toegankelijk zijn. !

Wild@Heart is de ultieme Heart Tribute band.

De band neemt je mee terug in de tijd met de mooiste klassiekers van Ann en Nancy Wilson.
Met de 7-koppige bezetting van Wild@Heart weet de band het publiek te grijpen met hun meerstemmige zanglijnen, melodieuze toetsenpartijen, rockende elektrische- en zoete akoestische gitaren.

De ingewikkelde baslijnen en drumpartijen, met soms vreemde tempowisselingen, leggen de basis voor de iconische klassiekers zoals Crazy on you, Alone, Barracuda, Magic Man, All I wanna do en vele anderen. Wild@Heart staat garant voor een avond stevige Rock ’n Roll afgewisseld met de sterke ballads van Heart.

Gitte Roovers (zang/dwarsfluit)Wiesje Westerlaken (zang)Peter van den Reijen (Drums)
Martin Kannekens (Bas/zang)Marc Stoop (Gitaar/zang)Marco Mols (Gitaar)
Diona Knipscheer (Keyboard/zang)

AMIGOS is de beste Brabantse Santana Tribute band

Gitarist en Carlos Santana aanbidder Thony Dieterman formeerde in 2022 zijn lang gekoesterde droom om een heuse Santana Tribute band op te richten. Na een wervelend optreden en try-out bij de in Reeshof en Tilburg bekende Heyhoef-Muziekfabriek werd een vervolg gehouden met repetities, waarbij de ritmische Caraïbische muziekstijl van Santana met de wervelende en overbekende gitaarsolo’s tot in de perfecties wordt uitgevoerd. Nu dus het officiele debuut van deze beste Brabantse Santana Tribute AMIGOS!

De band is vernoemd naar het zevende studioalbum van Santana dat in 1976 werd uitgebracht, AMIGOS. Dat album genereerde een kleine Amerikaanse hit in “Let It Shine” en was het eerste album van de band dat de top tien van de Billboard-hitlijsten bereikte sinds Caravanserai in 1972.

Alex Brust(zang-basgitaar) – Thony Dieterman(gitaar) – Stanly Malaihollo – zang/percussie  Ruud Laurenzio – percussie -John Lanslots – Drums – Eric Simonis – Toetsen

Heyhoef-Tribute – Zondag 5 maart – Aanvang 15.30 uur – zaal open 15.00 uur – Entree gratis