Dave Warmerdam Band voor de derde keer in Tilburg!

Halve finalist van de International Blues Challenge in Memphis.

5 getalenteerde jonge muzikanten met een gezamenlijke passie: de blues!
Nergens  kun je zoveel emotie in kwijt als in de blues. En dat doen ze dan ook. Keer op keer staat het publiek versteld van wat deze band in hun muziek weet te leggen, en dat haarfijn weet over te brengen op de muziekliefhebbers in de zaal. Ze weten geweldige uitvoeringen te brengen van aloude en bekende bluesclassics, en hun prachtige eigen nummers sluiten daar naadloos op aan.

Ze wonnen de Dutch Blues Challenge 2019 en vertegenwoordigden Nederland in de International Blues Challenge in Memphis in januari 2020. Ze kwamen hier tot de halve finales. Het Live-album “Play” is hun eerste product op CD en is genomineerd voor een Dutch Blues Award!

Dit concert op zaterdag 16 januari 2021 zal de derde maal zijn dat deze jonge band al in Tilburg te zien zal zijn. Reeds eerder in juni 2019 verrasten zij het publiek bij Rewind-Backstage met hun fantastische energieke sound en een paar maanden later waren ze te zien op het schouwburgplein en vertegenwoordigden ze Heyhoef-Backstage bij de Opening van het culturele seizoen. Ook toen lieten ze weer een ijzersterke indruk achter.  Waardig genoeg om dan toch eens eindelijk een keer op het echte podium van Heyhoef-Backstage te staan. Dat zal dan dus zaterdag 18 januari 2021 plaatsvinden als hoofd-act en zullen ze laten zien dat ze inmiddels tot een volwaardige volwassen bluesband zijn uitgegroeid en niet voor niets op het ogenblik de beste bluesband van Nederland genoemd kunnen worden.

Uitgesteld