Live muziekprogramma van Cohentribute.com, rondom het rijke oeuvre van Leonard Cohen

Leonard Cohen schreef teksten en melodieën die we telkens weer willen horen. Tijdloze melodieën, samengebracht uit scherpe inzichten, gevoelens en situaties.. Over relaties of menselijke verhoudingen, over de liefde, een relaas over de maatschappij of vroegere gebeurtenissen. Allemaal hebben ze een ding gemeen… het zijn gelaagde verhalen. Juist daardoor is een live uitvoering van zijn nummers vaak zo intens.

Grote nummers, intiem en sfeervol gebracht. De kracht van Cohentribute.com zit het in de eigen arrangement van klassiek en vaak orkestrale songs terug gebracht tot de tekst essentie en minimale bezetting, maar meerstemmig uitgevoerd. Uiteraard ontbreken vandaag Hallelujah en Suzanne niet maar ook minder bekende nummers zullen worden uitgevoerd, vaak geïntroduceerd met een anekdote of duiding van de tekst van het nummer.

Cohentribute.com, bestaande uit Elrieke van Gelderen, Marco van der Velden en Hans Ligtenberg, selecteerde songs uit zijn oeuvre en maakte akoestische en vocale arrangementen om de sterke songteksten volwaardig tot hun recht te laten komen.

De Muzikanten

Marco van der Velden, enorm gewaardeerd muzikant in studio, theater en live en die combinatie zie je zelden! Multi-instrumentalist met een voorkeur voor basgitaar. Componeert, produceert, speelt en ademt muziek. Live muzikant en audio-enigineer. Laatste jaren samen met Hans in verschillende formaties muziek en begeleiding van artiesten verzorgd. Tevens bassist Heyhoef-muziekfabriek / Heyhoef-BackUp Band

Elrieke van Gelderen, Singer Songrwriter, Vocal Coach. Veelzijdig artiest met een breed repertoire en is op mening podium te vinden, waar ze in diverse samenstellingen optreedt, solo; met Elrieke & Friends en Cohen Tribute. Daarnaast Vocal- en Songwriter coach bij Vocal Center in regio Waalwijk

Hans Ligtenberg, zanger, singer songwriter, theatermaker, presentator, gitarist.
Sinds eind jaren ’70 als freelance muzikant actief als gitarist/zanger in verschillende projecten / bands. Spelend in Theater en horeca sector. In 2020 gestart met schrijven en componeren van eigen teksten en songs, resulterend in 2022 een nieuwe voorstelling “In de tijd van je leven, met uitsluitend eigen origineel materiaal. Tevens gitarist Heyhoef-muziekfabriek / Heyhoef-BackUp Band

Heyhoef-Coolvibes – Zondag 9 oktober – Aanvang 15.30 uur – Zaal open 15.00 uur – Entree €12,50

Indra Salima (28) heeft als zangeres en violiste naam gemaakt bij onder andere The Cosmic Carnival, de theatervoorstelling ‘Fleetwood Mac, The Incredible Story’, Farid Ghannam en Madhara. Daarnaast is ze groot bewonderaar van de Canadese singer songwriter Joni Mitchell, met wiens repertoire ze in 2022 de theaters in zal gaan onder de noemer Wildwood Flower – A Joni Mitchell Story.

In deze Support – Act  werkt ze samen met gitarist Menno Roymans (oa. Komodo, ¡Pendejo!, Farid Ghannam) om in een intieme setting alvast een selectie van Joni’s beste nummers ten gehore te brengen.