Dave Warmerdam Band zou 16 januari het podium van Heyhoef-Backstage betreden. Deze jonge talentvolle winnaars van de Dutch Blues Challenge van 2019 gaan vanaf nu verder onder de naam HARLEM LAKE. Ze doen dat meteen op een spetterende en groots opgezet online spektakel waar veel prominente Nederlandse podia aan deelnemen. Ook Heyhoef-Backstage is de eer te beurt gevallen om aan deze primeur mee te mogen doen.

Een nieuwe naam, nieuwe muziek, een nieuwe show! Het oorspronkelijke basisteam bestaande uit zangeres Janne Timmer, Dave Warmerdam op keys, de vermaarde gitarist Sonny Ray van den Berg, bassist Lars Hoogland en drummer Rick van der Voort worden uitgebreid met 2 backing vocals, 3 blazers, gitarist en een percussionist: Megan Zinschitz – zang, Esra Elgün – zang, Thomas Heikoop – trompet, Maarten Combrink – trombone, Jazzton Hulsebosch – saxofoon, Sten van Tongeren – percussie, Joost Tonies – tweede gitaar. Hier is dus echt spraken van een XXL formatie naar voorbeeld van de Tedeschi Trucks Band.

De online show van zaterdag 27 februari beloofd een groots spektakel te worden waarin de band haar nieuwe formatie en nieuw repertoire vertoont. Het technische gedeelte wordt verzorgd door Richard van het Kaar – audio en Melle de Groot – video

Weer een stap voorwaarts in de muzikale en professionele carrière van deze jongste bluesband van Nederland. Een ware primeur voor heel Nederland. Met deze XXL formatie, grotendeels bestaande uit studenten van  het Codarts conservatorium  uit Rotterdam, gaat HARLEM LAKE voor een doorbraak zorgen. Plannen voor North Sea Jazz liggen bovenaan in de bureaulade. Afhankelijk van de corona ontwikkelingen zullen ze daar dit jaar of anders in 2022 de podiumplanken betreden.

Maar nu eerst dus de mooie gelegenheid om op zaterdagavond 27 februari 20.30 gebruik te maken van het online debuut van HARLEM LAKE via de website van Heyhoef-Backstage.

Voor meer info en tickets ga naar deze link

Unieke kortingsregeling:
Degene die via bovenstaande link een (online) ticket kopen kunnen aanspraak maken op 5 euro korting bij een concert naar keuze bij Heyhoef-Backstage. Het enige wat je hiervoor moet doen is een kopie van je aankoop sturen naar info@heyhoef-backstage.nl. Je krijgt van ons dan een voucher á 5 euro die je hier kunt inwisselen.