Southern Rock sensatie Robert Jon & The Wreck bij Heyhoef-Backstage !!

Voor 2023 lanceren we de absolute topper van de Southern Rock van de laatste jaren ‘Robert Jon & The Wreck’. Deze zuid-Californische band behoort inmiddels tot de meest aanprekende acts in dit genre. De combinatie van de soulvolle stem van Robert Jon Burrison en de heerlijke scheurende gitren van Henry James klinken op hun albums meer dan overtuigend. In West-Europa hebben de mannen inmiddels een live-reputatie opgebouwd waar je ‘U’ tegen zegt. Dit kan wel eens al heel vroeg in 2023 het meest sensationele concert bij Heyhoef-Backstage worden!

Robert Jon & The Wreck is als het ware een soort combinatie van Lynyrd Skynyrd, Allman Brothers, Nathaniel Rateliff in een soulvolle blues gumbo. Inmiddels toert de band de hele wereld over en zijn er zelfs gigs vastgelegd in Australië en Japan. Tja dan kan Heyhoef-Backstage natuurlijk niet ontbreken.

Robert Jon Burrison (zang/gitaar), Andrew Espantman (drums/achtergrondzang), Steve Maggiora (toetsen/achtergrondzang), Nick Phakpiseth (bas) hebben het publiek over de hele wereld enthousiast gemaakt met hun stijgende gitaarleads, boogiegrooves, rijke vocale harmonieën en aantoonbaar perfecte deuntjes.

Aanvang 20.30 uur – zaal open 20.00 uur – Tickets € 15,- (tot 1 september 2022, daarna € 17,-)