Heyhoef-Coolvibes haalt twee Country-Blues helden naar Tilburg-Reeshof.

Hans Theessink: Na meer dan 8000 concerten en 50 jaar “on the road” is de Nederlander Hans Theessink een begrip op het gebied van blues en rootsmuziek. Met zijn sonore stem en onmiskenbare gitaarstijl is Hans Theessink een veelgevraagde over de hele wereld artiest en staat hij altijd garant voor hoogwaardige blues- en rootsmuziek. De Amerikaanse bluespers noemde hem ‘an international blues treasure’ en de legendarische Bo Diddley noemde Hans ‘een geweldige gitarist’. Hij heeft meer dan 30 albums, songbooks, instructievideo’s en een dvd uitgebracht.

Big Daddy Wilson: De singer-songwriter uit Edenton, North Carolina, VS, reist al 25 jaar de wereld rond en deelde zijn liefde voor blues met mensen over de hele wereld. In 2018 ging hij op jubileumtour en maakte indruk op fans in heel Europa met een energieke show. Wilson heeft nu 12 albums uitgebracht. Vorig jaar werd zijn album “Neckbone Stew” bekroond met de German Record Critics’ Award.

»These Guys represent acoustic blues in Europe lik no one else«

Samen staan ​​Big Daddy Wilson & Hans Theessink in de hoogste klasse met hun unieke mix van energieke bluesmuziek, Amerikaanse roots, folk en spirituals. Op de concerten zullen de twee volbloed muzikanten een melange van hun eigen liedjes, reeds bekende klassiekers en gloednieuwe jams aanraken. Hun ongelooflijke podiumprésence en charisma zorgen voor onvergetelijke avonden.

Aanvang 15:30 uur, zaal open: 15:00 uur, tickets: € 15,00 (tot 15 januari: € 12,50)