Het ‘Pop-Up’ muziekpodium in de Reeshof Heyhoef-Backstage gaat van start met een nieuwe formule getiteld ‘CoolVibes’. Dit is een aanvullend programma op de ‘Backstage’ concerten. Een aantal op zaterdagavond, maar vooral ook op zondagmiddag. Met ‘Heyhoef-Coolvibes’ gaat men meer op zoek  naar de grenzen van muziekstromingen zoals Americana, Singer Songwriters, akoestische, hedendaagse Jazz, Alt-country, Indi-rock en een vleugje vernieuwende/actuele muziek. Kleinschalig, spannend, subtiel en uitdagend, een plek waar ongekend jong talent uit Reeshof en het Hart van Brabant ook een podium krijgt.

DANZMAN • Nederlandstalige Virtuele Electro Pop

Kunstenaar Antoine Kroes creëerde deze Nederlandstalige ElectroPop waarbij niet de zanger, maar de virtuele DANZMAN centraal staat. Via een multimediale performance, ondersteund door twee musici, beleef je de spirituele, muzikale reis van DANZMAN.

Kroes startte zijn muzikale carrière in 80’ als zanger-gitarist bij de groep MAM, waarmee hij in ‘86 de hit Maternité (“Mam, weet jij nog wanneer ik voor het eerst een boterham met kaas gegeten heb?”) scoorde in Nederland en België. Toerde met Doe Maar, The Nits, TC Matic en K’ s Choice door beide landen. Hierna richtte hij bands op als LongStoryShort (winnaar Grote Prijs van Nederland ‘86) en The Wrong (onder contract bij Sony/Epic).
Daarnaast ontwikkelde hij zich als producer van andere Nederlandse artiesten. In 2015 begon hij samen met hulp van Dave van den Dries (Wende Snijders) aan zijn nieuwe avontuur DANZMAN. Sinds 2018 ging DANZMAN live op o.a. Zwarte Cross, Stadsfestival Zwolle en het Crafted festival. De focus voor 2020 ligt nu op de theaterwereld en een release van een volledig album.

Luister naar de nieuwe single LOS op Spotify

Voor meer info zie: www.danzman.nl

Voorprogramma:
Jasmijn • Singer-songwriter

Jasmijn is een 19-jarige solo artieste uit Nederland en studeert momenteel aan de Rock Academy Tilburg. Haar sferische sound en zang doet je vrij snel denken aan Kate Bush. De door haar bespeelde synthesizers, bas en drums geluiden vormen de sterke basis voor haar unieke melodieuze zang. Jasmijn geeft een eigen twist en een nieuw perspectief op de hedendaagse popmuziek. Tijdens het schrijven van songs staan innovatie, originaliteit en het experiment centraal. Binnen een sprookjesachtige set-up ervaar je haar gevoel over de wereld van vandaag.

Luister naar haar nieuwe single All The Things op Spotify of Youtube.

Voor meer info ga je naar: https://bit.ly/2OBIOBj