Fadango

Fado &Tango

Hot & Spicy & Melancholy

In one concert!

Zet je hoofd stil en open je hart…… Een hartverwarmende zuidelijke sensatie…

Laat je verleiden met ontroerende en opzwepende klanken tijdens een muzikale reis die de ziel raakt en de zon laat schijnen! Bij Fadango is het vertrekpunt de Portugese fado, die op eigenzinnige wijze samenvloeit met de sensuele Argentijnse tango en swingende andere latin stijlen. Juist deze grensoverschrijdende interpretatie maakt dit gepassioneerde ensemble bijzonder rijk!

In prachtige composities bezingt Jeannine Flores vol vuur en hartstocht de pieken en dalen van het leven en neemt haar publiek mee naar de zwoele tangosalons van Buenos Aires en de kroegen van Lissabon. De musici die deze veelzijdige zangeres temperamentvol begeleiden, behoren tot de top binnen het genre.

Dat alles maakt Fadango tot een hartverwarmende sensatie, die absoluut naar meer smaakt!

Muzikanten:

Jeannine Flores de zangeres van Fadango betovert haar publiek met haar warme, temperamentvolle stem. Zij vuurt met haar zang en dans de virtuoze gitarist Mirek Walton aan. Gerard van Duinen zorgt op zijn bandoneon voor het vuurwerk bij de mooie, donkere sfeer van de contrabas van Suze Stiphout.

Zij brengen eigen composities en nummers ten gehore van o.a. ‘Astor Piazzolla’, ’Christina Branco’, ‘Madradeus’, ‘Amália Rodrigues’ maar ook het nummer ‘Roxanne van de Police’ in een bijzonder jasje laat het publiek swingen!

Voor een impressie:  https://vimeo.com/333291210

www.fadango.nl

Aanvang: 15:00 u. / Tickets: 10,00 EUR