Eigentijds en toch nostalgisch bij Heyhoef-Coolvibes – zondag 8 oktober!

‘An Afternoon with Gregory Page’

Gregory Page is singer/songwriter, dichter en entertainer; zijn concerten zijn dan ook een soort kruising tussen muziek en cabaret te noemen. Ze bevatten natuurlijk zijn prachtige songs, maar ook korte verhalen en humoristische poëzie. An Afternoon With Gregory Page is dus veel meer dan alleen een mooi concert.

Gregory’s voorliefde voor jaren ’20 crooners, oude grammofoons en gedeukte hoeden vindt in ons land zo veel weerklank dat hij hier graag en regelmatig verblijft, Nederland is zijn tweede thuis. Zijn bekendheid groeide mede door optredens bij Vrije Geluiden en Kunststof TV.

Gregory Page’s charisma en parels van songs komen echter bij een liveconcert pas écht tot hun recht. An Afternoon With Gregory Page transporteert het publiek naar een andere wereld, een tijdloos universum waarin het helemaal niet vreemd is om een duet te doen met een denkbeeldige zangeres of een hartverscheurende ballade af te wisselen met een ode aan het circus.

Met bijna dertig albums op zak heeft Page (Londen, 1963) de afgelopen decennia niet stilgezeten. In 2020 bracht hij samen met singer/songwriter Jason Mraz One Hell Of A Memory uit. In 2022 verscheen The Love For Me. In 2023 verschijnt Modern Man eveneens geproduceerd door Jason Mraz.

De pers over Gregory Page:
‘Een stijlvol en subtiel genot voor het oor; Gregory Page laat een onuitwisbare indruk achter van een bijzondere avond: nostalgisch en toch helemaal van deze tijd. Page doet precies waar hij goed in is: mooie liedjes maken’. (8Weekly)
‘De innemende en charmant ogende romanticus Gregory Page, die in een welverdiende volle zaal hartelijk door het publiek wordt verwelkomd, weet de mensen dan ook met zijn liedjes en talloze korte anekdotes een glimlach op hun gezicht te bezorgen’. (Altcountryforum.nl)
‘Mensen als Gregory Page worden maar weinig gemaakt. […] meesterlijke tekstschrijver. Maak kennis met de zielenroerselen van Gregory Page en laat je veroveren door zijn prachtige muziek.’ (Ekaya.nl).

 

 

Support-act “Timo de Jong”

Timo de Jong maakt alternatieve country muziek geïnspireerd door de jaren zestig, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken. Zijn diepe, warme zangstem doet denken aan de befaamde crooners van begin vorige eeuw.

Optreden en contact met het publiek maken, is wat Timo het liefst doet. Hij trad al meer dan zevenhonderd keer op, waaronder drie keer op Eurosonic Noorderslag en deed hij meerdere tours door Engeland. Op amuserende wijze zorgt Timo voor een aangename huiskamersfeer tijdens elk optreden. Een perfecter support-act bij Gregory Page was niet denkbaar… dit is de ideale combinatie…. En stiekum hopen we dat de heren deze middag elkaar nog vinden in een gezamenlijk nummer.

Aanvang 15:30 uur / Zaal open 15:00 – Ticket € 15,00