Hilde Vos Band met een groot ‘Southern Aces’ gehalte

Dit najaar brengt Hilde Vos, americana singer songwriter, een nieuw album uit, getiteld:

‘The fool of love’. De eerste award, de uit Atlanta (USA) afkomstige ISSA award, heeft Hilde al binnen gesleept, net na het uitbrengen van de eerste single van dit album ‘I never cried’. In 2019 won Hilde al een DCMA award voor beste countrysong benelux. Hilde, vooral bekend van de Johan Derksen tour, is een unieke samenwerking aangegaan met John&Nienke Geuzinge-Havinga van NEO music. Het streven was een album creëren met een authentieke Nashville sound. En dat is gelukt!

John, multi instrumentalist en Nienke (backing vocals) versterken Hilde op 15 November bij Heyhoef-Coolvibes. Ook neemt Hilde collega’s uit de Johan Derksen tour mee, allen ook nog eens bekend van ‘Malford Milligan and the Southern  Aces’.

Eric Van Dijsseldonk (Southern aces,J. Derksen, Ricky Koole), Roelof Klijn (Southern aces, J. Derksen, The Strikes) en Fokke De Jong (Southern aces, J. Derksen, Normaal, King of the world) speelden mee op de plaat van Hilde en maken de band deze middag compleet.

Hilde was de enige nog ontbrekende ‘Sound of Blues & Americana Tour’ artiest die nog ontbrak in het lijstje van overeenkomsten met Heyhoef. Nadat we in oktober Sean Webster hebben ontvangen zijn al deze klasbakken behalve bij Johan Derksen ook bij Heyoef-Backstage en -Coolvibes te gast geweest.

I.v.m. Corona richtlijnen zal dit een ‘Seated’ concert zijn voor maximaal 100 personen. Tickets tijdig bestellen is dus het advies!

Zondagmiddag 15 november: Aanvang 15:30 uur / Zaal-tickets € 12,50, Livestream-ticket € 6,00
(LET OP: Voor livestreamstickets is het noodzakelijk om een account te hebben of aan te maken. Bestellen kan dus alleen maar met een account)