De Engelse bluesartiest Sean Webster verzorgde in december 2017 een memorabel optreden bij Heyhoef-Backstage en liet toen een grote indruk achter op het publiek. Speciaal zijn versie van ‘I’d rather go Blind’ sloeg in en liet diepe emotionele sporen achter bij het publiek.

(Foto-credits: Kees Staps)

Sinds die periode gaat het als een speer met Sean. Hij bracht ondertussen zijn vijfde album uit ‘Three Nights Live’. Tevens werk hij gecontracteerd door Johan Derksen om mee te doen in de ‘The sound of Blues & Americana‘. Sean verscheen een aantal malen op de nationale TV in de voetbal Insight show van Veronica.

Sindsdien is hij met name in Nederland een hele grote aansprekende ster geworden. Wij zijn vanuit Heyhoef-Coolvibes zeer verheugd dat hij het optreden december 2017 in de Reeshof niet vergeten is en daarom graag als soloartiest nog eens een keertje terug wil komen. In de ambiance van de huiskamersfeer zullen zijn intense gedragen nummers nog eens extra diep binnen komen.

Wij verwachten dus weer een opmerkelijk concert.

Sean Webster I’d Rather Go Blind

I.v.m. Corona richtlijnen zal dit een ‘Seated’ concert zijn voor maximaal 100 personen. Tickets tijdig bestellen is dus het advies! LET OP: Als je een livestream ticket wilt bestellen dien je een account aan te maken. Mocht je al een account hebben dan het ticket bestellen met je account-gegevens. 

Aanvang: 15:00 u. / Zaal-tickets: 7,50 EUR / Livestream-ticket: 5,00 EUR