Het ‘Pop-Up’ muziekpodium in de Reeshof Heyhoef-Backstage gaat van start met een nieuwe formule getiteld ‘CoolVibes’. Dit is een aanvullend programma op de ‘Backstage’ concerten. Een aantal op zaterdagavond, maar vooral ook op zondagmiddag. Met ‘Heyhoef-Coolvibes’ gaat men meer op zoek  naar de grenzen van muziekstromingen zoals Americana, Singer Songwriters, akoestische, hedendaagse Jazz, Alt-country, Indi-rock en een vleugje vernieuwende/actuele muziek. Kleinschalig, spannend, subtiel en uitdagend, een plek waar ongekend jong talent uit Reeshof en het Hart van Brabant ook een podium krijgt.

Payne & Hendrikse of Hendrikse & Payne

Steve Payne wordt door velen omschreven als een van de meest unieke gitaristen, multi-instrumentalist en singer/songwriter/artiesten uit het hedendaagse blues/roots genre. Hij is toegetreden tot de categorie ‘Almost Legendary’ in de blues/roots community en heeft het podium gedeeld met veel grootheden uit de Blues en Folk scene, zoals B.B.King, Dr.John en ontelbaar veel anderen… Hij heeft getourd door Amerika, Canada en Europa en speelde onder andere op het legendarische Glastonbury Festival…

Door de jaren heen is hij altijd trouw gebleven aan zijn eigen frisse en unieke stijl als muzikant en componist.
De laatste jaren heeft hij, als duo met Paul Hobday en solo o.a. begeleid door 3 Chords Down en Hendrikse Xperience, meerdere optredens gedaan in Nederland.. Tijdens deze tour treedt Steve op als duo met de Dordtse Rob Hendrikse, de dordtse singer-songwriter, ook bekend onder de naam Fixxxman.

Samen brengen ze een mix van eigen liedjes en naar eigen hand gezette en bewerkte covers. Bij dit concert zullen er CD opnames gemaakt worden. Beide muzikanten zijn bekend met de geluidskwaliteit en akoestiek van Heyhoef en willen hier bij dit concert graag gebruik maken van de mogelijkheid om hun mooie nummers vast te leggen.

Kortom, een dikke 2 uur genieten….

Zondagmiddag 15 maart, Aanvang 14.30 uur, Entree € 5,=