De MuziekFabriek is na 10 jaar inmiddels een begrip in het Hart van Brabant. Wijkcentrum Heyhoef  is dan ook een prima locatie voor deze vermaarde maandelijkse jamsessies.

De Heyhoef BackUpband, vormt het productieteam van deze muzikale formule. Zij verzorgen de indeling/begeleiding voor zangers (m/v) en instrumentalisten en roepen hen op zich aan te melden om het eigen talent te tonen en te ontwikkelen! Er ontstaat een enorme energie en synergie tussen performers, muzikanten en publiek en resulteert in een muzikaal feest.

Wordt de podiumheld van de middag! Improvisatie, alertheid, passie en creativiteit als fundament om het beste van iedereen op het podium te delen.
Je ging nog nooit zo graag je “werk” in de Heyhoef-Muziekfabriek!! Aanmelden muzikanten via: muziekfabriek@heyhoef-backstage.nl

Na het Jan van Besouwhuis in Goirle en De Boemel in de spoorzone is nu dus ook gekozen voor wijkcentrum Heyhoef in de Reeshof. Het muzikaal kloppende hart van dit grootste stadsdeel van Tilburg waar ook al 5 jaar muziekpodium Heyhoef-Backstage haar thuisbasis heeft. Met een laagdrempelige karakter in een budgetvriendelijke ambiance ontmoet je elkaar op de 1e zondagmiddag van de maand tussen 15.00 uur – 18.00 uur.