Heyhoef-Muziekfabriek gaat weer los op zondagmiddag 6 november!!

Op zondag 6 november is het publiek weer van harte welkom met gratis entree vanaf 15.00 uur in wijkcentrum Heyhoef. Onze vaste begeleiding door de Heyhoef-BackUPband staat dan weer klaar om een hele keur aan lokale muzikanten, artiesten, zangers, zangeressen en instrumentalisten te ondersteunen bij hun inbreng op het podium.

Vanaf 2022 heeft de technische installatie bij Heyhoef een flinke uitbreiding gekregen van de lichttechniek waardoor de meest flitsende taferelen tevoorschijn kunnen worden getoverd om de muzikanten uit de Reeshof en regio Hart van Brabant in het zonnetje te zetten. Diverse genres, generaties, startende muzikanten en door de wol geverfde routiniers zullen afwisselend weer voor een spetterende muziekmiddag gaan zorgen.

Wees welkom op zondagmiddag 6 november van 15.00 uur tot 18.00 uur. Je mag staan of zitten. De bar is weer los. Het kan weer allemaal. Maar kom vooral met veel goede zin en kom genieten van de meest uiteenlopende muzikale acts op het podium. Verbaas je over het opkomende jonge talent en geniet van de oude rotten in het vak.

Muzikanten die met 2 of 3 nummers mee willen doen kunnen zich opgeven via muziekfabriek@heyhoef-backstage.nl

Heyhoef-Muziekfabriek – Kerkenbosplaats 1 – Reeshof Tilburg.