Net zoals vorig jaar zal er weer een Hard-Rock avond georganiseerd worden met een ‘Double Bill’. Deze keer twee zeer gerenommeerde bands uit het hart van Brabant IZZID en de Female Fronted Rockband LOST INSANITY. Het geheel zal opgetuigd worden met de bij de Hard-Rock scene
behorende showelementen zoals rook, veel bombast, spectaculaire licht- en knaleffecten. Beide bands staan garant voor een volle brok muzikale dynamiet in de muziektempel van de Reeshof!!

De uit Waalwijk afkomstige IZZID zal de avond openen. Deze RockCoverband speelt zeer uiteenlopende nummers die een feest van herkenning zijn op een stevig dienblad. Zorgen voor een krachtige show met een stevige ritmesectie als fundament, Johnny Dooms op bas en John Emmen op
drums. Gitarist Jan van der Velden is een fenomeen in zijn genre en zangeres Lian Timmermans is de opzienbarende frontlady van dit gezelschap.

Daarna is LostInSanity aan de beurt. Zij staan bekend als de ‘Female Fronted Rockband’ in Nederland. Niet de minste! In 2008 vormden Patricia van Dongen(vocals) en Peggy Smits (gitaar en backing vocals) de spil van dit viertal en bestegen de podia van o.a. Tivoli en de Melkweg met groots succes. De twee dames verenigen hun krachten met Ronny Smits(drums) en Leon de Bree(bas en backing vocals) en zijn in staat om een onuitputtelijke show te verzorgen. LostInSanity heeft in de finale gestaan van ‘Emergenza’, live airplay via Radio Veronica, Wizzfestival in Belgie waarvan een live DVD is uitgekomen. De band speelt een variëteit aan rockstijlen met veel elementen uit de ‘80ties. Een volle rocksound waar de muziekscene niet meer omheen kan.

Een gemeenschappelijke jam met IZZID als afsluiter wordt niet uitgesloten!

Aanvang: 20:30 u. (zaal open 20:00u.) / TICKETS: 5,00 EUR