Deze Nederlandse gitaarvirtuoos behoeft geen nadere toelichting meer. Jan heeft in de muziekscene een groot netwerk opgebouwd van muzikanten die ook graag aan zijn zijde staan op het podium. Als bedenker van ‘Knight of the Guitar’ wil Jan er graag een traditie van gaan maken om op en rond zijn verjaardag (24 december) een muzikaal event te organiseren.

Deze editie zal onder de titel ‘Jan Akkerman and Friends’ vermeld worden omdat naast een aantal gitaarcollega’s er ook andere gastartiesten acte de presence zullen maken. Verwacht gearriveerde grootheden naast aanstormende talent, bluesgiganten naast subtiele fingerpickers, soul- en jazzfreaks tegenover rockbeulen: de exacte line-up zal t.z.t. bekend gemaakt worden.

De editie bij Heyhoef-Backstage zal weer een hele speciale worden. Eerder was Jan bij ons te gast met de Heritage Blues Orchestra en ook met zijn MyBrainbox Band. Dit concert zal ook in het teken staan van het allernieuwste studio album van Jan (na 7 jaar! Minor Details uit 2011) welke in september 2019 uit zal komen. Heel bijzonder dus weer voor Heyhoef-Backstage om deze gitaarheld voor de derde maal naar het muziekpodium in de Reeshof te halen.

Aanvang: 20:30 u. / TICKETS: 15,00 EUR