Na precies vijf jaar weer seizoensopener bij Heyhoef-Backstage!

In 2014 hadden ze net de hoofdprijs te pakken als beste blues act van Nederland en waren ze in feite de eerste band die een optreden verzorgde bij ons muziekpodium in de Reeshof. Het werd een memorabele avond waarin direct de toon gezet werd voor een voorspoedige toekomst van Heyhoef-Backstage. De mannen van KING of the WORLD voelden zich bij ons als een vis in het water en verzorgden een wervelende show. Hoe mooi is het dat we nu precies vijf jaar later deze klasbakken weer kunnen presenteren.

Voorprogramma: Ramblin’Dog

Het spelen van blues met passie en muzikaliteit is de drijfveer van de 4 illustere heren van bluesband Ramblin’ Dog. Momenteel brengen ze hun debuut-CD ten gehore in den lande en weten hiermee een breed publiek aan zich te binden. Na het winnen van de publieksprijs tijdens de prestigieuze Dutch Blues Challenge 2016, hebben ze bewezen dat ze serieus genomen dienen te worden in de Nederlandse en Europese blues-scene.

Hun repertoire bestaat zowel uit eigen composities als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues-artiesten van alle tijden in verschillende stijlen. De 4 heren hebben een uitgebreide muzikale ervaring die je terughoort in hun mix van gevoelige, swingende maar bovenal gepassioneerd gespeelde bluessongs.

Ramblin’ Dog geeft je kippenvel en de behoefte om te dansen!

Ramblin’ Dog bestaat uit:

  • Joep de Greef – zang, bluesharp en gitaar
  • Frank Reemers – zang en gitaar
  • Markus Trum – bas
  • Maurice Meesters – cajon en percussie

“Acoustic bluesband Ramblin’ Dog, gives you goosebumps and a need to dance”

Aanvang: 20:30 u. / Tickets: 12,50 EUR