De First Lady of the Blues rechtstreeks uit de New York Hall of Fame!

De nieuwe blues-revelatie Sari Schorr werd tijdens een optreden op de International Blues Challenge in Memphis ontdekt door blues pionier/producer Mike Vernon (David Bowie, Eric Clapton, Fleetwood Mac, …) Hij was zo onder de indruk dat hij besloot om zijn pensioen even te onderbreken en toch nog een keer de studio in te duiken. Samen sleutelden ze aan Sari Schorr’s eerste album A Force of Nature. Het resultaat was een droomdebuut en tevens één van de meest bejubelde Blues(Rock) cd’s van de afgelopen jaren. De nieuwe blues-revelatie Sari Schorr werd tijdens een optreden op de International Blues Challenge in Memphis ontdekt door blues pionier/producer Mike Vernon (David Bowie, Eric Clapton, Fleetwood Mac, …)

Hij was zo onder de indruk dat hij besloot om zijn pensioen even te onderbreken en toch nog een keer de studio in te duiken. Samen sleutelden ze aan Sari Schorr’s eerste album A Force of Nature. Het resultaat was een droomdebuut en tevens één van de meest bejubelde Blues(Rock) cd’s van de afgelopen jaren.

“Deze dame weet van wanten en zal iedere blues/rock liefhebber al na de eerste akkoorden inpakken” -rootstime.be

Ze wordt vergeleken met Janis Joplin, Beth Hart en Dana Fuchs – een ruige stem met grote uithalen en een vleugje soul wat precies bij prachtige bluesrock muziek past. Sari Schorr tourde o.a. met  Popa Chubby en Joe Louis Walker en speelde met haar eigen band wereldwijd op bekende festivals zoals Montreux Jazz Festival (2017).

Begeleid wordt ze door een van de meest opwindende jonge gitaristen/zangers van de hedendaagse blues scene Ash Wilson, die door Total Guitar Magazine genomineerd werd als beste blues gitarist van 2017.

Dat in combinatie met Sari’s indrukwekkende stemgeluid, zorgt ervoor dat alle benodigdheden voor een bijzonder concert aanwezig zijn en je een stomende bluesavond kunt verwachten.

Leden band

Ash Wilson
Bob Fridzema
Mat Beable
Roy Martin

New York Blues Hall of Fame
Nominated Best Vocalist – European Blues Awards 2017, 2016
Best Blues Rock Performance Award – WRC 2016

Aanvang 20.30 uur / Zaal-tickets € 12,50