Dit is het uitgestelde concert van 18 april 2020. Gekochte kaartjes kunnen voor deze nieuwe datum gewoon gebruikt worden

Spetterende ode aan blues- en souldiva Etta James

In januari 2016 stonden ze al eens op het podium van Heyhoef-Backstage. De Arnhemmers maakten zoveel indruk op het publiek dat besloten werd tot een reprise op zaterdag 18 april 2020 Een elfkoppige band die een ode brengt aan de in 2012 overleden Amerikaanse ‘grand lady of soul’ Etta James. Dat betekent een spetterende, swingende show met soul, blues, funk, rock&roll en jazz.

De band bestaat uit muzikanten die hun sporen in de Nederlandse en internationale blues- en soulscene al ruimschoots hebben verdiend. Aangestoken door het enthousiasme en de spirit van Floor, staat er een gedreven en supergemotiveerde band. Met een maar liefst vier man sterke blazerssectie, voor de spetterende kers op de taart.

Het swingt als de bekende trein in de krakers Tell Mama, Something Gotta Hold On Me en Rock Me Baby. Of in jaren 50-swingnummers als Dance With Me Henry en Pushover. En er is tijd voor dynamische rustpuntjes in Etta James-standards als At Last, Sugar On The Floor en I’d Rather Go Blind. Ballads waarin Floor eens te meer haar klasse laat horen. The Etta James Experience staat garant voor een dampende show. Bij uitstek geschikt voor festivals, clubshows en grote evenementen. The Etta James Experience Rocks The House!

The Etta James Experience:
Floor Kraayvanger (o.a. Superfloor, Floored): zang
Sjoerd Smeenk (Never2Young): piano, Hammond orgel en zang
Mike Donkers (o.a. Mike & The Mellotones): gitaar en zang
Patric Roes (o.a. The Original Sixties R&B and Soul Show, The Very, Very Nervous): contrabas, basgitaar en zang
Bert de Jonge (o.a. 21 string beat): drums
Diederik Ruisch: trompet
Gert Timmens: trompet
Ewout Dercksen: tenorsax
Pieter van de Venne (o.a. Amber Roots): baritonsax
Lilian de Jong: zang (backing)
Marloes Borgman: zang (backing)

A Once In A Lifetime Experience….

Aanvang: 20:30 u. / TICKETS: 12,50 EUR