Programma

King of the world

Zaterdag 21 september 2019

KING of the WORLD

na precies vijf jaar weer seizoen opener bij Heyhoef-Backstage!

voorprogramma: Ramblin'Dog

In 2014 hadden ze net de hoofdprijs te pakken als beste bluesact van Nederland en waren ze in feite
de eerste band die een optreden verzorgde bij ons muziekpodium in de Reeshof. Het werd een
memorabele avond waarin direct de toon gezet werd voor een voorspoedige toekomst van Heyhoef-
Backstage. De mannen van KING of the WORLD voelden zich bij ons als een vis in het water en
verzorgden een wervelende show. Hoe mooi is het dat we nu precies vijf jaar later deze klasbakken
weer kunnen presenteren.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Zaterdag 19 oktober 2019

Blues Combi Show & Grand Finale!!

Twee Nederlandse bands die beide tot beste bluesband van het jaar zijn benoemd op één avond. The Detonics kregen deze titel in 2016 en mochten afreizen naar de International Blues Challenge in Memphis (halve Finale!!) en in 2018 viel deze eer te beurt aan The Dynamite Blues Band. Twee TOP vertegenwoordigers van de Nederlandse blues dus. Zij gaan een avondvullend programma verzorgen bij Heyhoef-Backstage met een ‘Grand-Finale’ in petto.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Zaterdag 16 november 2019

Kat Riggins

Zaterdag 16 november Kat Riggins, de blues diva uit Miami en haar band Blues Revival bij ons op het programma! Zij is de grote ster op het ogenblik in de toer van Johan Derksen 'Keep The Blues Alive'.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Hard-Rock Event 2.0 bij Heyhoef-Backstage 30 november 2019!

IZZID & Lost InSanity

Net zoals vorig jaar zal er weer een Hard-Rock avond georganiseerd worden met een ‘Double Bill’. Deze keer twee zeer gerenommeerde bands uit het hart van Brabant IZZID en de Female Fronted Rockband LOST INSANITY. Het geheel zal opgetuigd worden met de bij de Hard-Rock scene behorende showelementen zoals rook, veel bombast, spectaculaire licht- en knaleffecten. Beide bands staan garant voor een volle brok muzikale dynamiet in de muziektempel van de Reeshof!!

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 5,00

Lees meer...

Jan Akkerman and Friends

Zaterdag 21 december 2019

Jan Akkerman and Friends

Deze Nederlandse gitaarvirtuoos behoeft geen nadere toelichting meer. Jan heeft in de muziekscene een groot netwerk opgebouwd van muzikanten die ook graag aan zijn zijde staan op het podium. Als bedenker van ‘Knight of the Guitar’ wil Jan er graag een traditie van gaan maken om op en rond zijn verjaardag (24 december) een muzikaal event te organiseren.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 15,00

Lees meer...

Zaterdag 18 januari 2020

Wille & the Bandits

Ook na de Brexit; The Best Kept Secret of the UK!!
Wederom een band die op herhaling komt bij Heyhoef-Backstage. Blijkbaar hebben ze dat ook verdiend! Tijdens het prille bestaan van ons podium in de Reeshof en we eigenlijk nog in een soort proefperiode zaten waren Wille & The Bandits op zaterdag 22 november 2014 al bij ons te gast en
zorgden voor een verpletterend optreden. Die sterke indruk die dit Power Trio achter liet zijn we nooit vergeten en graag willen deze extase nog een keer meemaken.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Vrijdag 14 februari 2020

Malford Milligan & The Southern Aces

Malford Milligan & The Southern Aces maakt ruimte vrij in druk programma voor Heyhoef-Backstage !!
Uitzonderlijke clubshow op vrijdagavond 14 februari 2020.

De successen van Malford Milligan blijven zich opstapelen na het verschijnen van zijn album ‘Life Will Humble You. Lange tijd stond dit album op #1 van de Euro-Americana Charts, uitverkochte concerten tijdens zijn bijbehorende tour en deelname aan de Keep The Blues Alive showreeks van Johan Derksen. Ondanks deze drukke agenda wil Malford ook graag een kleinere club als Heyhoef-Backstage bezoeken. We gaan daarvoor eenmalig afwijken van onze gebruikelijke zaterdagavond. Het concert zal daarom plaatsvinden op vrijdagavond 14 februari 2020.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 15,00

Lees meer...

 

Zaterdag 18 april 2020

The Etta James Experience weer naar
HEYHOEF-BACKSTAGE!!

Spetterende ode aan blues- en souldiva Etta James

In januari 2016 stonden ze al eens op het podium van Heyhoef-Backstage. De Arnhemmers maakten zoveel indruk op het publiek dat besloten werd tot een reprise op zaterdag 18 april 2020 Een elfkoppige band die een ode brengt aan de in 2012 overleden Amerikaanse 'grand lady of soul' Etta James. Dat betekent een spetterende, swingende show met soul, blues, funk, rock&roll en jazz.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Zaterdag 16 mei 2020

Matt Schofield

De in Engeland geboren en nu in de VS gevestigde Matt Schofield is een meermaals bekroonde gitarist, vocalist en songwriter. Schofield wordt algemeen beschouwd als een van de meest innovatieve Britse bluesartiesten van zijn generatie. Hij staat in de top tien van beste Britse Blues-gitaristen aller tijden bij Guitar & Bass Magazine, naast de legendes Eric Clapton en Peter Green. Drie opeenvolgende overwinningen voor gitarist van het jaar en een overwinning voor Album of the Year bij de British Blues Awards maakten hem tot hun Hall of Fame.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 15,00

Lees meer...