Programma

Eerst volgende 3 mrt 2018

Boemel-Backstage

Aanvang 21:00 uur | Toegang Gratis

Lees meer...

The tibbs

Zaterdag 17 maart 2018

The Tibbs (v.p.: Emmerell)

The Tibbs zijn in 2012 opgericht door een groep fervente northern soul- en funk liefhebbers. Begonnen als cultact die obscure instrumentals en vergeten classics onder het stof vandaan haalde, ontstond gedurende het eerste jaar al de behoefte het repertoire uit te breiden met eigen werk.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Beatles by Girls

Zaterdag 21 april 2018

Beatles by Girls (v.p.: COVR)

Deze mooie dames nemen je mee op een imaginaire trip naar het Liverpool van de sixties, waarin je het Beatles repertoire herbeleeft, maar dan letterlijk in een ander ‚kleedje’ . Een full-electric-female-rock-band extra bijgestaan door een strijkkwartet van 4 charmante dames.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 15,00

Lees meer...

Saron Crenshaw

Zaterdag 12 mei 2018

Saron Crenshaw & The Visionairs (v.p.: Amigos)

De Blues ontdekking van 2017 'Saron Crenshaw' zal op zaterdag 12 mei optreden met de Visionairs (o.a. Bart Kamp op bas). Saron is afkomstig uit New York en speelt daar net als Junior Mack vaak in de Terra Blues Club. Inmiddels rijst zijn ster naar hoge fronten in Europa. Naast Nederland ook in Spanje en Saron wordt gezien als de grote opvolger van BB King. Da's niet misselijk zo'n uitspraak, maar wij durven ons publiek te garanderen dat de beleving rondom deze zeer sympathieke bluesman gelijkwaardig zal zijn en hij de titel 'Son of the King' ruimschoots verdiend!!

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Mattanja Joy Bradley  

Zaterdag 16 juni 2018

Dubbelconcert met Mattanja Joy Bradley en Elles Bailey

Een avondvullend programma met twee vocale internationaal aansprekende top muzikantes. Allereerst de Tilburgse deelneemster van de TV programma’s ‘Singer Songwriters’ en ‘De Beste Zangers van Nederland’ Matanja Bradley. Met een nieuw formatie en nieuw verrassend repertoire naar de Reeshof. Als tweede op deze avond de uit Bristol UK afkomstige blues-ster Elles Bailey!! Twee super getalenteerde vrouwen op een avond en op een podium.

Aanvang 20:00 uur | Tickets € 15,00

Lees meer...

Ruben Hoeke

Zaterdag 15 september 2018

Ruben Hoeke

Ruben Hoeke begint op veertienjarige leeftijd met gitaarspelen. De droomwens om ooit het Nederlands voetbalelftal te versterken vervliegt als hij toevallig geconfronteerd wordt met de Guns N’ Roses klassieker ‘Sweet child o’ Mine’. Betoverd door de melodie van het intro, besluit hij direct zijn voetbal om te ruilen voor een gitaar. Tegenwoordig kun je hem plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland en speelde op podia in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Reservoir Dogs Band

Zaterdag 20 oktober 2018

Reservoir Dogs Band (v.p.: Shewawah)

Spreading the word of Quintin Tarantino

Reservoir Dogs spelen nummers die verbonden zijn met de films van Quentin Tarantino (geregisseerd/geschreven). Surf, Rock, Soul, Blues a la ‘Nouvelle Violence’ ondergedompeld in een heerlijke Audio/Visuele Tarantino wereld. Reservoir Dogs brengen de sfeer en de muziek van films als Pulp Fiction, Kill Bill en andere Tarantino’s culthits naar het podium. Cool, smerig, vuil, en waanzinnig entertainment!

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Leif de Leeuw

Zaterdag 17 november 2018

Leif de Leeuw band (v.p.: Meryn Bevelander Band)

in XL formatie naar Heyhoef-Backstage

De basisformatie rondom de jonge ster gitarist Leif de Leeuw speelde in april 2016 al op het muziekpodium in de Reeshof en liet toen een diepe indruk achter op het publiek. Voor het volgende optreden bij Heyhoef-Backstage wordt de basisformatie uitgebreid met Willem ’t Hart op Hammond keyboard, Jasper Ras als percussionist en twee dames als backing vocals.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...