Programma

Susan Santos

Een gitaargodin met ballen, zo zou je Susan Santos kunnen beschrijven. Zij leerde ichzelf gitaar spelen en ontwikkelde zich als zangeres. In 2009 verhuisde de linkshandige gitariste naar Madrid en vormde daar een band onder haar eigen naam. De Susan Santos band mixt blues, rock met Amerikaanse roots. Susan’s fantastische stem, aantrekkelijke gitaarspel en haar aanwezigheid op het podium is erg verfrissend in de moderne blues scene.

Susan heeft inmiddels 4 albums uitgebracht en in december 2018 verschijnt haar nieuwste ‘NO U TURN’. Het album is opgenomen in Madrid maar in Los Angeles geproduceerd en gemixed in de Aftermaster Studios waar ook arietsen als Glen Frey, Steve Miller, Willie Nelson en Tom Petty gebruikt maakten van de diensten van Juan de Dios. Het album wordt gereleased op 11 januari 2019. Dus als zij met haar kersverse band en CD naar Heyhoef-Backstage afreist zitten we in de startfase van haar album toer.

Susans adembenemende stem en aantrekkelijke gitaarspel die gepaard gaat met een verleidelijke stageperformance kan genoemd worden als een enorme verfrissing in de gangbare bluesscene. In 2018 won Susan de prijs als ‘Best Musical Performance’ bij de European Blues Awards. In de internationale vakpers wordt Susan ook wel The New Bonnie Raitt genoemd. Dat zijn dus hoge verwachtingen die aan deze dame nu plakken. Op zaterdag 16 maar kun je met eigen ogen en oren aanschouwen of zij dat kan waarmaken!

Voorprogramma Zak Perry & The Beautiful Things

Presenteert een erg mooie mix van Rock 'n' Roll, Southern Rock, Folk, Blues en Soul met verschillende invloeden (The Allman Brothers Band, Lynryrd Skynyrd, Gov't Mule, Led Zeppelin, Steve Earle).. The Zak Perry Band.. THE best band you never heard of.. ;-) Zak blijft Europa in het voorjaar touren, vergezeld van zijn European Beautiful Things: Martin van der Raad (gitaar), Julien Mahieux (percussie), Sam Beaucourt (bas) en Bastien Mc-one (toetsen). Hij zal een snelle omweg maken door Missouri voor zijn jaarlijkse optreden op de BearCat Getaway voordat hij terugkeert naar Europa in de herfst.

Heyhoef-Backstage: Zaterdag 16-03-2019 - Aanvang: 20:30 u. / Tickets: 12,50 EUR