Terugblik op 28 oktober 2023

Recensie: Stef Smit
Foto’s: Kees Staps

Voor de tweede keer Zak Perry in de Heyhoef en er waren extra mensen die hiervoor kwamen en voor het podium stonden in afwachting van de show.

Stipt half negen stond de band op het podium en begonnen helaas zonder aankondiging vol gas aan hun set.

Dit begin sloeg in als een bom en met een grote grijns van genot liet ik op me inwerken wat er gebeurde op het podium.

En ik kan zeggen dat is veel en ongelooflijk gaaf om te zien hoe deze mannen op elkaar ingespeeld zijn dit komt zeker door denk ik alle optredens afgelopen jaar die ze al met elkaar hebben mogen doen in binnen en buitenland en zelfs een tournee in Austin Texas waar Zak vandaan komt.

Het geluid is vanaf het begin werkelijk waanzinnig goed wat zeker bijdraagt aan de ultieme beleving van deze show.

Ik had het geluk om Zak Perry al aardig wat keren te mogen zien en horen en vond het nu extra gaaf dat er een extra gitarist bij is en niet zomaar ééntje maar onze eigen overbekende held Ralph Schraven die er op los rockte alsof het de eerste keer was dat hij op een podium stond!

Gerben Koolen op bas is de motor samen met Julien Mahieux op drums waarop Zak en Ralph hun niet geringe gitaar kunsten kunnen etaleren en Zak zichtbaar met veel plezier zijn rauwe vocalen los kan laten op het publiek die al vrij snel zeer enthousiast reageren en de band flink opzwepen.

Van alle keren dat ik Zak Perry heb gezien was dit zeer zeker de beste niet alleen dat hij zelf in topvorm verkeerd maar ook de hele band is in zeer goede doen.

Helaas na een veel te korte set (half uurtje) komt er een einde aan deze dampende rock show waar Ralph op een lapsteel gitaar speelt wat smaakte naar meer wat er niet meer kwam.

Pracht optreden in perfecte ambiance.

Line Up:

  • Zak Perry              vocals / gitaar
  • Gerben Koolen    bas
  • Ralph Schraven   gitaar
  • Julien Mahieux   drums

Meer foto’s zijn te vinden op onze fotopagina op Facebook.